de doordrijver banner

Informatie

Zwemvereniging de Doordrijver is in 1996 opgericht met als doel 40 plussers de gelegenheid te geven om in een ontspannen  sfeer hun conditie op peil te houden. Wij proberen dit te bereiken met ervaren zwemdocenten voor de begeleiding van de lessen. Daarnaast besteden we gezamenlijk veel aandacht voor het lief en leed bij onze leden.

We hebben 10 lesuren in de week die in principe door alle leden gebruikt kunnen worden. Verder op de site kunt u verdere informatie over de dagen en uren vinden.

Lijkt het u leuk om lid te worden kom gerust eens langs om gratis een les mee te maken.

Veel gestelde vragen

U kunt zich inschrijven bij “De Doordrijver” door het online inschrijfformulier in te vullen. Na het invullen krijgt u een automatische email bevestiging.

Nee, u bent niet verplicht om er altijd te zijn. U bepaalt zelf op welke dag en welk tijdstip u wilt gaan zwemmen. Dit kan per week verschillen.

Wij hebben een watertemperatuur van 32 graden.

U mag iemand meenemen voor een proefles. Tot ons genoegen zijn er al enkele zwemmers zo enthousiast geweest een introducé mee te nemen. Er liggen pasjes bij de balie van het zwembad voor het proef zwemmen. De introducé is vrij om twee lessen gratis te proberen. Probeer eens verschillende uren uit om een beeld te krijgen van verschillende lessen en docenten.

Contributie wordt betaald per kwartaal. Aanmelding bij de Doordrijver brengt de verplichting mee tot contributiebetaling voor tenminste één kwartaal. Ook bij tussentijds bedanken is men contributie plichtig tot het eind van het kwartaal en pas dan als ook de zwem pas is ingeleverd.

Het opzeggen van uw lidmaatschap kan door middel van het onderstaande formulier. De uiterste data voor opzegging (per kwartaal) zijn 01-04, 01-07, 01-10 en 01-01. Indien u na genoemde datum opzegt, zal u het volgende kwartaal moeten betalen.

  Voor-en achternaam (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Wij betreuren, maar respecteren uw besluit. U kunt eventueel een reden van afmelden achterlaten.

  Reden van afmelden:

  Zet een "vinkje" bij deze beveiligingsregel en druk op verzenden

  De Doordrijver is gevestigd in zwembad het Ravijn in Nijverdal.

  Gegevens:

  Piet Heinweg 16
  7441 GZ Nijverdal
  0548 613516

  De vakantie perioden worden in overleg met gemeente en manager van het Ravijn vastgesteld, gerelateerd aan schoolvakanties. Deze zijn terug te vinden in onze Agenda.

  Extra informatie:

  Bestuur
  Contributie
  Lessen
  Zwemuren