Fietstocht Doordrijvers 10 september 2021.

Ondanks de weersvoorspelling dat in de middag code geel voorspelt werd hadden we samen besloten de tocht door te laten gaan .

Een prima beslissing want vrijdagmorgen was het prachtig fietsweer. Er waren 27 leden en die vertrokken tussen kwart over negen en kwart voor tien in vijf groepjes.

Door het mooie Notter kwamen we voor de eerste stop bij Theehuys Grimberg waar Carla Nollen ons ontving met heerlijke koffie en eigen gebakken lekkernijen.

Door het prachtige Reggedal vervolgden we de tocht richting Enter , waar we uitkwamen bij het klompen en zompen museum ,om daar met gidsen een rondleiding te krijgen. We werden in groepjes verdeeld omdat de ruimte klein is. Twee groepjes het museum in en de andere groep koffie met krentewegge en de eigen boterham nuttigen.

Via Zuna kwamen we bij de volgende stop waar bij kalfsvlees Zuna een zichstal te bezichtigen was . Helaas waren er bij twee groepen leden die hier geen belangstelling  voor hadden .Daarna konden we nog een blik werpen in studio Zuna waar Henriete Wardenaar haar studio open had om leuke ideeën op te doen . En toen was het tijd om via bekende paden terug te keren naar het Ravijn .

Vanwege het dreigende onweer waren we maar met vijf deelnemers in de bistro om samen een drankje te nemen . We hebben Riny bedankt voor het uitzetten van de fietstocht en haar beloond met twee flessen van haar lievelingsdrankje een heerlijke zoete wijn.

Riny nogmaals bedankt namens alle deelnemers